Servidor Mapas

Servidor Mapas

 Mapa de la Web 2.0

Convidats en línia

We have 1 guest online

Associats


Lost Password?

Sindicación

Autoformació Inclusió i TIC PDF Print E-mail
Written by Espiral   
Tuesday, 24 November 2009
Autoformació Espiral – Postgrau EAED-UB. Sessió sobre Inclusió i TIC amb el programa "mira.cucs"
Aquest curs s'inicien unes sessions d’Autoformació Espiral en col·laboració amb el Màster “Ensenyament i Aprenentatge en Entorns Digitals” de la Facultat de Pedagogia de la Universitat de Barcelona. L'objectiu d'aquestes sessions és oferir l'oportunitat de compartir experiències i aprendre amb experts sobre l'ús de les TIC i les TAC en educació. En aquestes autoformacions és pretén mostrar, en tres hores, l'essencial d'un tema per tal que els assistents puguin seguir aprenent de manera autodidacta. Inaugurem aquestes autoformacions presentant la següent sessió:

Inclusió i TIC: mira.cucs
A més del treball de les habilitats bàsiques, de la iniciació a la lectura i l’escriptura amb alumnes amb discapacitat cognitiva i motriu, dibuix, càlcul… hem afegit recursos per a treballar la conciencia fonológica. Aprofitant l’ocasió treballarem amb els icones del Portal Aragones de Comunicación Alternativa amb més de 6000 pictogrames d’una qualitat magnifica (autor Sergio Palao). Els pictogrames están en format PNG i són compatibles amb “Mira.cucs”. Hem “possat veu” als 6000 pictogrames en castellà, 1200 en anglès i 1200 dels icons catalans. Tot aquests materials estaràn disponible en un CD.

Portal Aragones de Comunicació Alternativa: http://catedu.es/arasaac
Nova WEB de «Mira.cucs»: http://sites.google.com/site/miracucs/

Programa:
1. Presentació del programa per part del professor de Pedagogia de la UB (especialista en temes de Suport educatiu) D. Antonio Sánchez Asín. De 18 a 18’15 hores.
2.Taller manipulatiu amb ordinador. De 18,20 a 21 hores.

Formadors:
Almodis Orellana Bech i Bernat Orellana López

Data i lloc de realització:

Dimecres, 2 de desembre de 2009, de 18 a 21 hores
Facultat de Pedagogia de la Universitat de Barcelona.
Campus Mundet. Edifici Migdia I. Aula d’informàtica 2101. Com arribar-hi?

Inscripció:

Accés a la inscripció
L'accés a aquesta sessió és obert a tothom, amb un límit de 20 assitents. Els alumnes del Màster “Ensenyament i Aprenentatge en Entorns Digitals” de la Universitat de Barcelona i els socis d'Espiral tindran preferència en la inscripció.
La confirmació dels assistents s'establirà per data d'inscripció i rebran una confirmació d'inscripció per correu electrònic pocs dies abans de l'inici de la sessió. Si us heu inscrit i no podeu assistir us agrairíem que ens ho notifiqueu enviant un correu a: This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it

Més informació:
ciberespiral.net
 
< Prev   Next >
© 2013 Espiral, educació i tecnologia
Joomla! es Software Libre distribuido bajo licencia GNU/GPL.